Kun tilauksesi summa ylittää 30 euroa, saat ilmaisen toimituksen!

Minka Design (Y-tunnus 2322549-9) ja Tmi Karoliina Syrjälä (Y-tunnus 2322545-6) ovat lahtelaiset 2010 perustetut yritykset, jotka molemmat toimivat www.minka.fi-sivuston alla. Minna Kytönen ja Karoliina Syrjälä ovat molemmat lahtelaisia, koulutukseltaan tarpeistonvalmistuksen artesaaneja ja valmistuneet vuoden 2008 joulukuussa.

Minka valmistaa uniikkeja, iloisen värikkäitä koruja kierrätysmateriaaleja käyttäen. Materiaaleista löytyy mm. pitsiä ja nahkaa. Korut ovat höyhenenkevyitä käyttää, eivätkä sisällä nikkeliä. Korujen lisäksi valikoimasta löytyy myös kauniita avainnauhoja ja veikeitä heijastavia koruja.

Pyrimme täyttämään asiakkaan toiveet mahdollisimman pitkälle, joten näillä sivuilla nähtyjen tuotteiden lisäksi on mahdollista tilata asiakkaan toiveiden mukainen tuote - mahdollisuuksien mukaan. Tuotteissamme käytämme paljon kierrätysmateriaaleja, joten aina kaikkia materiaaleja ei ole saatavilla tai se on vaikeaa. Pyrimme kuitenkin toteuttamaan asiakkaan toiveen aina mahdollisimman tarkasti.Ota yhteyttä:
Minna Kytönen: minnak.minka(a)gmail.com / 050 9196271
Karoliina Syrjälä: karoliina.minka(a)gmail.com / 040 7020148